dimarts, 8 d’abril del 2014

Cuixa de conill amb herbes de temporada i verdures a la brasa




Ingredients:
4 cuixes de conill
Herbes diverses per farcir

Pel farcit:(douxelle)
300g xampinyons
200g ceba fondejada

Verdures per fer a la brasa

Elaboració:
1.-Desossar les cuixes
2.-Torrar els ossos al forn a 200ºC amb unes verdures, ceba porro, pastanaga... i posar a bullir fins aconseguir un fons fosc ben concentrat que ens servirà de salsa
3.-Farcir les cuixes de conill amb la douxelle on hi afegirem les herbes de temporada i les rectificarem de sal per dins i per fora
4.-Les bridarem amb fil blanc.
5.-Marcarem les cuixes a foc viu i un cop daurades les hi tirarem un raig de brandy per sobre, per flamejar i esperarem que redueixi
6.-Deixarem refredar a l'abatedor i traurem el fil
7.-Reservarem

Muntatge del plat:
1.-Escaloparem les cuixes de conill
2.-Disposarem sobre una pintada de salsa
3.-Marcarem es escalopes de conill a la salamandra
4.-Les posarem una a continuació de l'altre i mullarem amb la salsa dibuixant fils amb una cullera
5.-De guarnició hi posarem algunes verdures cuites a la brasa    

Tagged: ,