divendres, 18 d’abril del 2014


Ingredients:
200g cigrons cuits
1 c/c tahina
1 raig d'OOVE
El suc d'una llimona
Cilantre
Sal

Sèsam torrat per decorar

Per el pa de pita:
375cl d'aigua
560g de farina de força
1c/c sal
40g de llevat premsat
25 cl d'OOVE
Elaboració de la pasta de cigrons:
1.-Triturarem tots els ingredients i reservarem amb una mica d'OOVE per sobre

Elaboració del pa de pita:
1.-Elaborarem una massa de pa amb els ingredients indicats
2.-Deixarem reposar fins que dobli el seu volum
3.-Agafarem porcions petites de 20g d'aquesta massa i les deixarem fermentar un xic més
4.-Escalfarem al forn a 200ºC unes plates de forn untades amb oli
5.-Un cop calentes les hi posarem les boles de pa pita i les introduïren al forn fins que siguin cuites
6.-Reservarem en un tovalló net per al servei



Tagged: ,