diumenge, 27 d’abril del 2014


Ingredients:
200g Sucre
120g Mantega
4 Pomes tipus Golden
Suc de dues taronges

400g de pasta de full 
600g farina
50g mantega
300g aigua
2,5g sal
500g mantega
1.-Amassar els ingredients, menys la mantega. 24ºC de Tª
2.-Incorpora la grassa a la massa
3.-Fes tres plecs senzills i dos dobles intercalats

Elaboració:
1.-Farem un caramel en sec
2.-Afegirem la mantega i el suc de taronja
3.-Reduïrem el suc de taronja
4.-Afegirem les pomes pelades en motlle individual
5.-Taparem amb una peça rodona de full
6.- Enfornarem durant 40 min a 150ºC
7.-Desemmotllem en tebi i li donarem la volta
8.-Presentarem acompanyant amb salsa toffe i nata o gelat de vainilla
9.-Decorarem també amb un llaç de pasta de full que farem amb els retalls en els que pintarem la superfície i empolvorarem amb vainilla i/o canyella


Tagged: ,