dilluns, 29 de setembre del 2014


Ingredients:
1 enciam fulla de roure
1 escarola cabell d'àngel
1 enciam llarg o romà
1 pebrot verd italià
1 pebrot vermell
2 tomates
1 manat de ceba tendra
2 pastanagues
1 cogombre
100g d'olives mortes
4 anxoves
Vinagreta de mel:
1 taronja
50g mel
300ml OOVE
sal i pebre
Gel de taronja:
400g de suc de taronja
100g d'almíbar tpt
5g agar agar
qs sal
Elaboració:
1.-Presentarem en bols les diferents hortalisses enteres i netes.
2.-En altres recipients posarem els ingredients per elaborar la vinagreta.
3.-En el moment del "pase", passarem un carro i cap a les 2:30h un altre per tal que sigui tot ben fresc.
4.-Mesclarem el suc amb l'almíbar farem bullir afegirem l'agar agar, la sal, deixarem gelificar i triturarem i passarem pel sedàs, omplirem un biberó per servir al plat.

Tagged: ,