dilluns, 29 de setembre del 2014


Ingredients:
8 talls de peix (uns 200g/pax)
200g de farina 
4 dl d'OOVE
1 kg musclos
 2 cebes
 4 tomates madures
 2 dl vi blanc
 1 bouquet garní
 fumet de peix
 2 grans d'all
 2 llesques de pa fregit
50g ametlles i julivert l fetge del rap
 20 cloïsses
 sal, pebre vermell i pebre blanc
Elaboració:
1.Desespinar el peix segons quin sigui
2.Enrrossir els alls en abundant d'OOVE i seguidament fregir també el peix enfarinat
3.En la mateixa cassola fondejar la ceba, el pebre vermell i el tomàquet elaborant un sofregit ben concentrat
4.A banda obrim els musclos
5.Un cop el sofregit està ben reduït hi afegirem el vi blanc, que també reduirem
6.Afegirem el fumet, el boquet garní i deixarem que arrenqui el bull uns 5 minuts
7.Tot seguit hi afegirem el peix segons quin sigui
8.Farem una picada amb el fetge de rap, les torrades,  i el julivert i les ametlles.
9.3 minuts abans de servir deixatarem la picada amb una mica de fumet i ho afegirem a la cassola.
10. Sacsejarem un moment i servirem

Tagged: ,