dilluns, 6 d’octubre del 2014


Ingredients:
300g d'escarola neta
100g formatge parmesà
1 Magrana ben madura
4 castanyes torrades al forn
200g de codony
12 unitats de tomàquets cirera
500g de bolets variats
OOVE, sal i pebre blanc

Elaboració:
1.-Netejar l'escarola i tallar. Reservar escorreguda i freda.
2.-Tallar el parmesà en daus petits
3.-Desgranar la magrana i posar-la amb un xic de vinagre a la cambra.
4.-Torrar les castanyes havent-li fet un tall a l'esquena a 200ºC 30 minuts
5.-Talar el codony a daus petits
6.-Rentar els tomàquets cirera, escaldar i pelar.
7.-Saltejar els bolets amb oli, sal i pebre negra.
8.-PER MUNTAR EL PLAT: Amb una anella d'emplatar disposar l'escarola amanida amb oli i els bolets, laminar amb mandolina les castanyes,(si es trenquen no passa res) i el parmesà, al costat de l'amanida hi posarem les tomates pelades i els daus de magrana. (Els bolets han de ser calents)

Tagged: ,