dilluns, 6 d’octubre del 2014


Ingredients:
300g de carbassa
50 ml de crema de llet
sal
300g de pastanaga
50 ml de crema de llet
sal
300g de moniato
50 ml de crema de llet
sal
OOVE, sal
300ml d'Oli de brasa
Reducció de taronja:
700 ml de suc de taronja
200g de sucre moreno 
Pa torrat amb soja caramelitzada:
Crostons de pa torrat
Salsa de soja
Crema de taronja:
500g de suc de taronja
8g d'agar agar

Elaboració:
1.-Posarem a coure el moniato enter al forn a 180ºC durant 45 minuts, en retirarem 4 talls rodons bonics i petits i amb la resta farem un puré que lligarem amb la crema de llet i reservem.
2.-Farem el mateix amb la pastanaga i la carbassa.
3.-Per a la reducció de taronja posarem a coure el suc de taronja i el sucre i ho deixarem reduir fins que tingui textura de caramel
4.-Emplatarem tres punts de crema de cada una, a sobre hi posarem els daus de cada hortalissa o tubercle, tot ben calent i pintarem el plat amb una pinzellada de reducció de taronja.
5.-Deixarem caure unes gotes d'oli de brasa, que l'elaborarem amb un caliu de brasa roent posat dins d'un litre d'oli fred, al cap d'un hora colem i reservem.
6.-Per decorar hi podem posar uns crostons de pa torrat untat amb soja.

Per fer la crema de taronja:
1.-Barrejar el suc de taronja amb l'agar agar i portar a ebullició

Tagged: ,