divendres, 3 d’octubre del 2014


Ingredients per a 4 persones:
500ml de llet
4 rovells d'ou
100g de sucre
Una branca de canyella
Pell d'una llimona
20g Midó de blat de moro (Maizena)

Elaboració:
1.-Posarem a infusionar la llet amb la canyella i la llimona, pararem el foc quan arrenqui el bull i ho deixarem uns minuts tapat amb un drap
2.-Blanquegem els 4 rovells d'ou amb 100g de sucre i el midó, afegirem la llet a aquesta preparació i de nou ho posarem a bullir, remenant amb una espàtula per no fer escuma.
3.-Un cop hagi començat a espessir ho abocarem en un colador i ho passarem ben fi per tal d'eliminar els grumolls i les espècies aromatitzants.
4.-Omplirem els motlles i ho refredarem.
5.-A l'hora del servei cremarem la crema amb sucre i l'espàtula o bé el bufador. 
6.-Ja podeu servir-la.


Tagged: ,