divendres, 10 d’octubre del 2014


Ingredients:
1L de llet
5 ous
300g de sucre
5 rovells d'ou
Vainilla
20g d'aigua i 200g de sucre pel sucre cremat

Elaboració:
1.-Cremar el sucre, Fondre els 200g de sucre, deixar que agafi color afegir els 20g d'aigua, barrejar amb un pal o cullera no metàl·lica i farcir les flameres.
2.-Batrem els rovells amb els ous i reservem.
3.-Escaldem la llet amb el sucre i la vainilla i quan bulli retirem del foc.
4.-Barrejarem la llet amb els ous, sense parar de remenar i tirant la llet poc a poc.
5.-Colarem aquesta barreja
6.-Courem ara els flams al bany maria 120ºC durant una hora
7.-Vigilar que no bulli l'aigua del bany maria.
8.-Abatre els flams el més ràpidament possible i tapar per anar a la cambra.
9.-També es poden coure al vapor i en aquest cas ja no haurem de posar-los al Bany Maria 

Tagged: ,