divendres, 10 d’octubre del 2014


Ingredients:
Plastó de full (segueix enllaç)
1L de crema pastissera (segueix enllaç)
5 Pomes golden
Q/S Sucre
Q/S Ou pasteuritzat
Gelatina de poma per pintar o melmelada
Sucre perlat per a la decoració

Elaboració:
1.-Estirarem el plastó de full fins a tenir un gruix de 1 cm, tallarem bandes de 8 per 15 cm.
2.-Pintarem la banda amb ou.
3.-Les farcirem amb la crema pastissera freda.
4.-Pelarem, eliminarem el cor i tallarem les pomes en mitges llunes.
5.-Anirem posant els talls de poma a sobre la crema
6.-Enfornarem a 180ºC uns 20/25 minuts comprovant que la base s'hagi cuit bé
7.-Traurem del forn deixarem refredar un xic i ja tindrem preparada la gelatina per pintar el pastisset
8.-Deixarem caure sucre perlat per sobre i ja podem servir.


Tagged: ,