dilluns, 27 d’octubre del 2014



Ingredients:
100g de farina
100g de sucre llustre
100g de clares d'ou
100g mantega empomada

Colorant liposoluble Blau

6 ous (300g)
200 g de sucre
200 g de farina fluixa
Raspadura de pell de llimona
50 g de Mantega

Elaboració:
1.-Primer de tot elaborarem la pasta cigarette amb la farina, el sucre llustre, les clares d'ou i la mantega empomada.
2.-Hi barregem el colorant i estirarem sobre un silpat, farem les estries amb un regle i deixarem refredar en cambra perquè se solidifiqui la mantega.
3.-Elaborarem el pa de pessic amb el sucre, els ous i finalment la farina tamisada.
4.-Rajarem el pa de pessic per sobre de les ratlles colorejades i enfornarem ràpidament.
5.-Ho posarem al forn durant 5 minuts a 200ºC, mirarem de que no quedi sec, sobretot, ja que ho hem de poder enrotllar bé.

Tagged: ,