dimecres, 22 d’octubre del 2014


Ingredients:
Pasta fresca (segueix enllaç)
500g de rostit de pollastre

50g de avellanes
50g de ametlles
50g de galeta
all i julivert
pebre i sal
OOVE

500g de castanyes
50ml de crema de llet
sal i pebre blanc

Bolets per a decorar.
Per la catifa de castanyes:
1.-Bullir les castanyes amb pell fins que siguin cuites, uns 20 minuts, les pelarem en tebi i les triturarem, farem un puré amb una mica de sal i pebre blanc i un raig petit de crema de llet, ha de quedar una textura espessa, però molt fi.

Sorretini:
1.-Estirar la massa que haurà reposat 20 minuts amb la màquina de pasta, disposar una planxa damunt la taula i posar pilons de 30g de rostit sobre la pasta, estirarem l'altre part de la pasta i taparem, tallarem amb un tallapastes rodó i formarem els sorretini.
2.-En el moment del servei bullirem els sorretini i els saltarem amb l salsa de picada.

Per la salsa de picada:
1.-Picarem els fruits secs ben petits, la galeta i hi afegirem l'oli i l'all i julivert, salpebrat.

Emplatat:
1.-Saltarem lleugerament els sorretini amb l'oli de picada, amb compte de que no es malmetin.
2.-Els posarem al plat, calent i els salsarem amb aquesta salsa. 
3.-Per fer l'estora de castanyes agafarem una mica de puré i el passarem per un sedàs, com que no caurà, n'agafarem una petita porció amb una rasqueta i el posarem de guarnició, hem de fer aquest procediment en calent, per sobre d'aquesta estora hi deixarem caure uns bolets saltats.



Tagged: ,