dilluns, 3 de novembre del 2014


Ingredients:
600g de favetes repelades
10 llesques de pernil curat
fulles diverses de mesclum
20 fulles de menta
50 ml de vinagreta de mòdena
sal
50 ml reducció de vinagre de mòdena

Elaboració:
1.-Escaldarem les favetes.
2.-Repelarem les favetes i les confitarem en oli amb menta.
3.-Escolliu les fulles més boniques del mesclum i les més grosses les tallarem a juliana, barrejarem tots els ingredients i fem el cruixent de pernil.
4.-Pel cruixent de pernil el posarem entre dues fulles de paper sulfuritzat i entre dues planxes d'inox i el torrarem al forn a 180ºC, 15 minuts, fins que sigui cruixent. Molt important treure les puntes de greix visible avans de fer el cruixent.
5.-Guardarem 4 cruixents que hagin quedat més bonics i l'altra part del pernil el passarem pel morter deixant una pols fina.
6.-Amanirem amb vinagreta i salarem amb el pernil picolat.

Tagged: ,