dilluns, 3 de novembre del 2014


Ingredients:
3 Botifarres vermelles
700g de bolets variats
2 cebes ben fondejades i caramelitzades sense sucre
all i julivert
Sal, pebre i OOVE
500g de fons fosc i roux fosc

Moniatos per decorar

Elaboració:
1.-Sofregirem la ceba en un fil d'OOVE, i un cop ben estovada hi afegirem les botifarres sense la tripa, hi donarem un parell de voltes deixant la botifarra una mica enrossida eliminarem l'excés d'oli.
2.-Finalment hi afegirem els bolets nets i ho rectificarem de sal.
3.-Per a la guarnició farem un cruixent de moniato, pel qual pelarem uns moniatos i els tallarem amb la màquina de tallar embotit i els submergirem en aigua freda una estona un cop hagin quedat més terços els assecarem i els fregirem en oli calent.
4.-Amb el fons fosc elaborarem la salsa amb la que aprofitarem els caramelitzats de la cassola on hàgim elaborat el plat principal.
5.-Per servir en el plat, farem unes puntes de puré de moniato pel plat i amb una cullera servirem la carn i els bolets, la salsa rectificada i al final hi posarem els cruixents de moniato.

Tagged: ,