dilluns, 3 de novembre del 2014


Ingredients:
1 ceba grossa
4 alls
2 tomàquets madurs
1 sípia bruta
500g de calamarssons
2 sobrets de tinta
8 escamarlans
500g d'arròs bomba
vi blanc
1 pebrot verd italià, all i julivert
OOVE
1,5 L de fumet de peix
Picada:
1 all i julivert
Safra
1 llesca de pa fregida oli i sal
Nyora pebre vermell  picant

Elaboració:
1.-Saltarem els escamarlans breument i a foc fort saltarem també la sípis i els calamars.
2.-En el mateix oli hi sofregirem la ceba i l'all, la tomata i el pebrot verd tallat molt fi, hi barrejarem la tinta i ho courem tot plegat 10 minuts. (Abans de posar-hi la tinta hem d'aconsseguir un sofregit ben concentrat, és molt important).
3.-Tot seguit hi afegirem tota la resta d'ingredients i finalment l'arròs, en el moment que ens marxin els segons plats, tenint present de tenir el fumet ben calent. Ho rectifiquem de sal.
4.-Tenint la picada preparada anteriorment la tirarem a última instància
5.-Acabarem l'arròs al forn amb els escamarlans al damunt.



Tagged: ,