dilluns, 3 de novembre del 2014


Ingredients:
800g de rap
400g de bolets
1l de fons fosc
1 llesca de pa fregit
10 g de xocolata
2 branques de julivert
Q/S de Safra
OOVE
1 branca de vainilla

300g Castanyes bullides
50g de mantega

Elaboració:
1.-Desespinem el rap i posarem les espines a bullir amb el fons fosc que reduirem a la meitat, (les espines només 15 min)
2.-Elaborarem la picada i la tindrem reservada fins al moment del servei.
3.-També tindrem el fons fosc a punt ben calent.
4.-Alhora que ens "marxin" els segons plats, marcarem el peix i els bolets, els retirarem momentàniament i hi abocarem el fumet i la picada que deixarem just arrencar el bull, un cop el tinguem a la textura desitjada hi posarem el peix, el taparem i ens disposem a emplatar.
5.-Per elaborar la guarnició, bullirem les castanyes ben toves, i les passarem pel tamís, dos cops, al segon hi afegirem daus de mantega i mesclarem energèticament, ho passarem pel tamís i extraurem una petita part que serà la catifa, guarnirem amb uns germinats per sobre.




Tagged: ,