Ingredients:
2 taronges
200g de sucre
1 clau d’olor
½ c/c de cúrcuma
100g de xocolata
MISE-EN-PLACE
1-Pelar
i tallar la pell a rodanxes
2-bullir-la
de 30 a
40 minuts s’ha de desfer
3- Elaborar
un almívar amb ¼ d’aigua i 200g de sucre quan bulli amb ganes hi afegirem les
pells i deixarem reposar una hora.
4-Pelar
1kg de pomes
5-Preparar
1litre d’aigua de pomes
ELABORACIÓ
1-Posar
a coure les pomes pelades amb 1dl d’aigua de pomes, tapades fins que siguin
toves
2-Passarem
pel passapurés
3-Afegirem
500g de sucre, el clau d’olor i ½ cullerada de cúrcuma
4-Coure
10/15 minuts fins aconseguir el punt
5-Apagar
el foc i afegir la cobertura quan ja no sigui molt calent i les pells de
taronja cuites i escorregudes
6-Omplir
els pots.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada