diumenge, 11 de gener del 2015



Ingredients:
2 taronges
200g de sucre
1 kg de pomes
1 dl d’aigua de poma
500 g de sucre
1 clau d’olor
½ c/c de cúrcuma
100g de xocolata
MISE-EN-PLACE
1-Pelar i tallar la pell a rodanxes
2-bullir-la de 30 a 40 minuts s’ha de desfer
3- Elaborar un almívar amb ¼ d’aigua i 200g de sucre quan bulli amb ganes hi afegirem les pells i deixarem reposar una hora.
4-Pelar 1kg de pomes
5-Preparar 1litre d’aigua de pomes
ELABORACIÓ
1-Posar a coure les pomes pelades amb 1dl d’aigua de pomes, tapades fins que siguin toves
2-Passarem pel passapurés
3-Afegirem 500g de sucre, el clau d’olor i ½ cullerada de cúrcuma
4-Coure 10/15 minuts fins aconseguir el punt
5-Apagar el foc i afegir la cobertura quan ja no sigui molt calent i les pells de taronja cuites i escorregudes
6-Omplir els pots.

Tagged: , ,