dimecres, 7 de gener del 2015


Ingredients:
2 Kg de taronges
2 Llimones
1 kg de sucre

Un trosset de gassa
Fil per lligar

Elaboració:
1.-Netejar bé les pells dels cítrics.
2.-Posar en aigua que cobreixi i quan bulli deixar-ho bullir 5 minuts. No llençar l'aigua!!.
3.-Deixar refredar i pelar la pell per tallar-la juliana.
4.-Aquesta pell la deixarem bullir en aigua neta uns 40 minuts més.
5.-Partir els cítrics per la meitat i escòrrer el suc, reservar les llavors i separar la polpa del suc.
6.-Bullir en dos litres d'aigua neta  el que queda dels cítrics durant 25 minuts més i separar la polpa.
7.-Tornar a posar aquesta polpa en 2 litres de ,'aigua que hem utilitzat per bullir les fruites inicialment juntament amb la pell a juliana, les llavors en la gassa.
8.-Quan comenci a bullir hi afegim el sucre continuant la cocció 15 minuts més.
9.-Hi abocarem el suc de les taronges i deixarem uns 10 minuts més de bullir.
10.-Empotarem i pasteuritzarem.

Tagged: , ,