dilluns, 23 de febrer del 2015


Ingredients:
1 cua de rap d’uns 1200 gr.
1 bossa de barreja d’enciams
Tomàquets cirera
Patates baby
Oli d'oliva Verge
Barreja de pebres
Sal
Pebre vermell dolç

Per la vinagreta (*)
50ml de vinagre de xerès
200ml d’oli d’oliva Verge
sal i pebre
1 c de mostassa a l’antiga
Elaboració:
1.      Netegeu el rap i deixeu ben polits els dos lloms.
2.      Saleu el rap i arrebosseu-lo amb pebre vermell, emboliqueu amb paper film com si fos un caramel, ben premsat  i vigilant de que no quedin forats.
3.      Coeu-los en el forn a vapor durant 7 minuts (el temps variarà depenent del gruix del rap) . Després de la cocció, immediatament tallar-la posant-los amb aigua i gel.
4.      Talleu els lloms de rap en rodanxes d'1cm.de gruix aprox. amanir-les amb un fil d'oli i sal Maldon.
5.      Prepareu les patates, pelant-les i tallant-les a rodones de ½ cm de gruix poseu-les amb sal i la barreja de pebres i cobriu amb oli d’oliva. Deixeu coure a foc molt lents fins que les patates estiguin cuites. Traieu-les i reserveu-les.
6.      Elaboreu una vinagreta amb la resta dels ingredients.

Presentació o muntatge:
1.      En el mig del plat feu un llit de patates i a sobre el rap allagostat.
2.      Al mig, en forma de bouquet posar els enciams.
Amanir amb la vinagreta.

Tagged: ,