Ingredients:
1 cua
de rap d’uns 1200 gr.
1 bossa
de barreja d’enciams
Tomàquets
cirera
Patates
baby
Oli
d'oliva Verge
Barreja
de pebres
Sal
Pebre
vermell dolç
Per
la vinagreta (*)
50ml de
vinagre de xerès
200ml
d’oli d’oliva Verge
sal i
pebre
1 c de
mostassa a l’antiga
Elaboració:
1.
Netegeu el rap i deixeu ben polits
els dos lloms.
2.
Saleu el rap i arrebosseu-lo amb
pebre vermell, emboliqueu amb paper film com si fos un caramel, ben
premsat i vigilant de que no quedin forats.
3.
Coeu-los en el forn a vapor durant
7 minuts (el temps variarà depenent del gruix del rap) . Després de la cocció,
immediatament tallar-la posant-los amb aigua i gel.
4.
Talleu els lloms de rap en
rodanxes d'1cm.de gruix aprox. amanir-les amb un fil d'oli i sal Maldon.
5.
Prepareu les patates, pelant-les i
tallant-les a rodones de ½ cm de gruix poseu-les amb sal i la barreja de pebres
i cobriu amb oli d’oliva. Deixeu coure a foc molt lents fins que les patates
estiguin cuites. Traieu-les i reserveu-les.
6.
Elaboreu una vinagreta amb la
resta dels ingredients.
Presentació o muntatge:
1.
En el mig del plat feu un llit de
patates i a sobre el rap allagostat.
2.
Al mig, en forma de bouquet posar
els enciams.
Amanir
amb la vinagreta.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada