dilluns, 2 de març del 2015


Ingredients:
1 Plastó de full d'1 Kg
500ml de crema pastissera
Ametlla en gra
Q/S Sucre
200ml d'ou
1 Kiwi
10 maduixes
4 mandarines
400g de cabell d'àngel
Sucre llustre
300g de plastó fermentat
5 Pomes golden
100ml de nata muntada
1/2 pinya natural
Xocolata tipus nutella
Fideus de xocolata
Cireres còctel
100g de pinyons
Elaboració:
1.-Estirarem el plastó fins aconseguir un gruix de 3mm, un cop estirat, tallarem tires de 5cm per 35cm de llarg i les posarem en una llauna per anar al forn.
2.-Punxarem la base i farcirem amb crema, en cas de fer-les de poma posarem la poma també al forn, pintarem amb ou i ensucrarem i directe al forn a 180ºC
3.-En el cas de les de cabell d'àngel, farcir el full amb crema de carabassa (Cabell d'àngel) tirar granet d'ametlla pel damunt, ou i ensucrar...
4.-Pel que fa a les de fruites, només posarem a coure la banda amb la crema, un cop siguin fora, podrem Farcir-les amb fruites.


5.-Finalment els enrotllats com el bisbalenc i el de xocolata els farem partint de la meitat d'una banda a la que hi posarem xocolata o bé cabell d'àngel, enrotllarem el full pintat, posarem pinyons per decoració i força sucre...



Tagged: ,