dissabte, 21 de febrer del 2015


Ingredients:
2 albergínies
2 carbassons
16 Tomates cirera
Alfàbrega
OOVE
200g formatge de búfala
Q/S Reducció de vinagre de Mòdena
20 espàrrecs vers

Pa tipus coca

Elaboració:
1.-Tallar les albergínies i salar-les per espai de 20 minuts per tal d'eliminar l'acidesa.
2.-Marcar a la graella les verdures tallades a 1/2cm i les guardarem tapades perquè s'acabin de coure amb el seu vapor.
3.-Tallar la mozzarella a 1/2cm.
4.-Tallarem les tomates de esbiaix i les marinarem en OOVE i sal i alfàbrega juliana.
5.-Tallarem el pa a llesques i el torrarem lleugerament.

Muntatge:
1.-Posarem sobre cada torrada un tall d'albergínia, carbassó, una mica de sal i formatge mozzarella al damunt de tot, ho posarem al forn en sec a 200ºC uns 3 minuts i just sortint del forn hi posarem els espàrrecs, la tomata i l'alfàbrega.
2.-Ho emplatarem en una pissarra i decorarem amb un fil de reducció de vinagre de Mòdena. 


Tagged: ,