dissabte, 21 de febrer del 2015


Ingredients:
4 llenguados mitjants
500g de xampinyons
300g de xalotes
200g de mantega
sal, OOVE i pebre blanc
Farina fluixa
2 porros
Galeta de ratatouille
2 alberginies
3 carbassons
2 cebes mitjanes
1 Pebrot vermell
Una branca de romaní
300g de farina fluixa
100ml d'OOVE
100ml de vi blanc
sal
Elaboració:
1.-Faem una massa amb els 300g de farina, 10ml d'OOVE, la sal i els 100ml de vi blanc, en farem una bola i ho reservarem.
2.-Colocarem en una flamera untada en oli les llesques de ceba, pebrot, carbassó i albergínia una darrera l'altre amb oli i sal i ho courem al forn a 180ºC durant 30 minuts
3.-Un cop passat aquest temps, estirarem una galeta fina i rodona de la pasta anterior i la courem al forn a 180ºC fins que agafi color i hi posarem al damunt una porció de ratatouille.
4.-Pelarem els llenguados i els extraurem els 4 filets.
5.-Amb les espines i caps i una mica de porro farem un fumet.
6.-Picarem a brunoise la xalota i el xampinyó que ofegarem amb un fil d'OOVE.
7.-Elaborarem una velouté amb el fumet i la reservarem
8.-Farcirem els filet de llenguado amb la douxelle que hem preparat anteriorment i els deixarem a punt.
Muntatge:
1.-Naparem els filets (4 per persona) amb la velouté i els glacejarem a la salamandra i els disposarem al plat amb una galeta de ratatouille.
2.-Decorarem amb uns bastonets de verdures de la ratatouille en tempura feta al moment. i una crema de pebrots vermells.
3.-Amb les pells del llenguado farem un cruixent al forn 25 min a 180ºC



Tagged: ,