dissabte, 21 de febrer del 2015


800g d'espinacs
100g de formatge emmental
300ml de llet
30g de farina
Aigua
OOVE
Vinagre de vi blanc
sal
Julivert picat
sal Maldon

Bastonets de pa i pernil enrotllat

320g de farina forta
190g de llet entera tèbia
26g de llevat fresc
5g de sal
Elaboració:
1.-Elaborarem una beixamel amb la farina la llet i oli amb una mica de sal, ens ha de quedar més aviat espessa.
2.-A banda saltarem en un fil d'OOVE els espinacs, (en guardarem les fulles més boniques per fer un cruixen per el muntatge)
3.-Un part dels espinacs els trinxarem amb la beixamel i ho reservarem, la resta ho reservarem.
4.-Amassarem els ingredients de la massa per als bastonets i la deixarem llevar, l'estirarem ben fina i tallarem bastonets de 5 mm per 20cm de llarg, els posarem sobre un silpat i els courem, a 200º fins que comencin a agafar color i els reservarem.

Muntatge:
1.-Escalfarem els ous en aigua abundant i sal i una mica de vinagre de vi blanc. Els deixarem sobre un paper absorbent i els retirarem les barbes.
2.-Al fons del plat, ben calent hi posarem una cullera petita d'espinacs, damunt hi posarem l'ou que naparem amb la salsa fiorentina, ratllarem sobre cada ou formatge emmental i ho gratinarem lleugerament a la salamandra, un cop a la taula calenta i creuarem dos bastonets i un cruixent de fulla d'espinac.

Tagged: ,