800g d'espinacs
100g de formatge emmental
300ml de llet
30g de farina
Aigua
OOVE
Vinagre de vi blanc
sal
Julivert picat
sal Maldon
Bastonets de pa i pernil enrotllat
320g de farina forta
190g de llet entera tèbia
26g de llevat fresc
5g de sal
320g de farina forta
190g de llet entera tèbia
26g de llevat fresc
5g de sal
Elaboració:
1.-Elaborarem una beixamel amb la farina la llet i oli amb una mica de sal, ens ha de quedar més aviat espessa.
2.-A banda saltarem en un fil d'OOVE els espinacs, (en guardarem les fulles més boniques per fer un cruixen per el muntatge)
3.-Un part dels espinacs els trinxarem amb la beixamel i ho reservarem, la resta ho reservarem.
4.-Amassarem els ingredients de la massa per als bastonets i la deixarem llevar, l'estirarem ben fina i tallarem bastonets de 5 mm per 20cm de llarg, els posarem sobre un silpat i els courem, a 200º fins que comencin a agafar color i els reservarem.
Muntatge:
1.-Escalfarem els ous en aigua abundant i sal i una mica de vinagre de vi blanc. Els deixarem sobre un paper absorbent i els retirarem les barbes.
2.-Al fons del plat, ben calent hi posarem una cullera petita d'espinacs, damunt hi posarem l'ou que naparem amb la salsa fiorentina, ratllarem sobre cada ou formatge emmental i ho gratinarem lleugerament a la salamandra, un cop a la taula calenta i creuarem dos bastonets i un cruixent de fulla d'espinac.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada