dissabte, 21 de febrer del 2015


Ingredients:
1 pollastre d'1'5Kg aprox.
200gr de cansalada
8 pastanagues baby
8 cebetes de platillo
8 cols de bruseles
4 porro baby
200gr d'escalonies
2 grans d'all
100ml de brandi
750ml de vi negre
llor i farigola
oli d'oliva sal i pebre
Mise-en-place 
1- Netejar el pollastre i tallar-lo a octaus. 
2- Tallar la cansalada a daus i salpebrar-la. 
3- Escaldar les cebetes i pelar-les per deixar-les senceres. 
4- Les verdures baby i les cols de bruseles les escaldarem i les reservarem.

Elaboració 
1- En una cassola amb un raig d'oli fregir els grans d'all sencers i retirar-los. 
2- En el mateix oli fregir el pollastre, que quedi ben daurat. 
3- Afegir la cansalada, el llor, la farigola i les cebetes. 
4- Quan la cansalada estigui daurada, tirar el brandi i flamejar. 
5- Incorporar les cebetes i cobrir amb el vi negre, coure 30minuts tapat fins que sigui tendre. 
6- Retirar el pollastre i la guarnició i reduir la salsa amb una mica de sang de porc, que en cap cas hauria de bullir. 
7- Colar la salsa i reservarem per separat fins al moment d'emplatar.

Muntatge 
1- Posar en el plat dos trossos de pollastre amb les verdures baby.

Tagged: ,