Ingredients:
1 pollastre d'1'5Kg aprox.
200gr de cansalada
8 pastanagues baby
8 cebetes de platillo
8 cols de bruseles
4 porro baby
200gr d'escalonies
2 grans d'all
100ml de brandi
750ml de vi negre
llor i farigola
oli d'oliva
sal i pebre
Mise-en-place
1- Netejar el pollastre i tallar-lo a octaus.
2- Tallar la cansalada a daus i salpebrar-la.
3- Escaldar les cebetes i pelar-les per deixar-les senceres.
4- Les verdures baby i les cols de bruseles les escaldarem i les reservarem.
Elaboració
1- En una cassola amb un raig d'oli fregir els grans d'all sencers i retirar-los.
2- En el mateix oli fregir el pollastre, que quedi ben daurat.
3- Afegir la cansalada, el llor, la farigola i les cebetes.
4- Quan la cansalada estigui daurada, tirar el brandi i flamejar.
5- Incorporar les cebetes i cobrir amb el vi negre, coure 30minuts tapat fins que sigui tendre.
6- Retirar el pollastre i la guarnició i reduir la salsa amb una mica de sang de porc, que en cap cas hauria de bullir.
7- Colar la salsa i reservarem per separat fins al moment d'emplatar.
Muntatge
1- Posar en el plat dos trossos de pollastre amb les verdures baby.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada