dissabte, 21 de febrer del 2015



Ingredients:
Pel farcit::
200g de gambes pelades
65g de porro
2 c/s d'aigua
10 ml de salsa tamari
1 c/s de xerès sec
OOVE
1 c/s Maizena
Pebre negra
Per la massa:
310g de farina fluixa
80g d'aigua bullint
40ml d'aigua freda
8ml d'OOVE
Elaboració:
1.-Saltar tots els ingredients del farcit i afegir la maizena mesclada en aigua freda en últim moment.
2.-Preparar la pasta, 250g de farina que escaldarem en aigua bullent, barregem i afegim l'aigua freda i l'oli, amassem fins a tenir una bola que no s'enganxi on afegirem farina fins aconseguir-ho, estirarem la massa en cercles de 7 cm aprox. i farcirem amb la farça freda que unirem amb aigua.
3.-Courem els Dim Sum al vapor durant 5 minuts i els acompanyarem amb salsa de soja. 


MJ











Tagged: ,