Ingredients:
Crema de pèsols
Gelatina de fonoll
Falsos pèsols
Pa de pessic de pèsols
Llobarro
Oli de julivert
Muntatge del plat:
1.-Al centre del plat hi posarem el llobarro.
2.-I tot al voltant hi posarem la crema de pèsols, el pa de pessic, els falsos pèsols sobre d'algunes llàgrimes de crema.
3.-Finalment afegirem les fulles tendres i verdes de les diferents herbes esmentades anteriorment i amanirem tot plegat amb oli de julivert.
Fulles de Menta, maria lluïsa, cerfull i sàlvia.
Ingredients:
Crema de pèsols
300g de pèsols frescos del Maresme
100g de mantega
sal
1.-Bullirem a l'anglesa els pèsols i els refredarem amb aigua i gel.
2.-Els posarem a la termomix i els triturarem juntament amb la sal i la mantega fisn obtenir una crema fina que reservarem...
Gelatina de fonoll
Ingredients:
Brots de fonoll fresc
Cues de gelatina
Sal
Aigua
1.-Farem na infusió amb el fonoll sense arribar a bullir el fonoll, amb una càrrega generosa.
2.-Deixarem refredar i hi fondrem les cues de gelatina amb un xic de sal.
3.-Estendrem la preparació dins una safata en una capa de 3mm.
4.-Tallarem amb diferents talla-pastes de manera que aconseguim formes diverses que col·locarem al fons del plat.
Ingredients:
320g de farina forta
+(colorant verd hidrosoluble)
150g llet
40g pèsols
26g llevat
fresc
5g sal
Elaboració:
1.-Escaldar els pèsols amb la llet, triturar a la termomix, colar i un cop tèbia
afegir el llevat i la farina amb la sal i amassar.
2.-Deixar
reposar 10 min i estirarem en màquina de doble corró al nº4 i amb boquilla del
nº10 a 12 formarem els falsos pèsols.Pa de pessic de pèsols
Ingredients
3 ous
30g de farina
80g farina d'ametlles
20g de sucre
60g de crema de pèsols
2 cargues de sifó
Vasos de plàstic
Elaboració:
1.-Barrejarem tots els ingredients i deixarem reposar
3.-ho colarem TOT en un colador de malla, pas molt important
4.-Omplirem el sifó5.-ho deixem refredar al timbre
6.-Ompirem amb dues càpsules
7.-Tallarem una mica els culs dels gots i d'un en un omplirem fins a la meitat
8.-o courem al microones a temperatura mitja
9.-Desmotllem i reservem
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada