divendres, 6 de febrer del 2015


Ingredients:
Pasta brisa
250g mantega
110g ous
500g farina fluixa
125g sucre llustre
2g sal
1.-Barrejar la mantega amb el sucre, afegir l'ou amb la sal i emulsionar
2.-Afegirem la farina
3.-Emmotllem les tartaletes
4.-Reservem en fred.
5.-Les courem a 180ºC fins que comencin agafar color. S'han de coure amb cigrons i punxar-les.

Crema de llimona
500g llet
250g sucre
10g raspadura de llimona
60g rovells
70g midó de blat de moro
200g suc de llimona
165g d'ous
150g mantega
1.-Procedir com en una crema pastissera i quan estigui tebi afegir la mantega empomada i la ratlladura. 
Merengue Italià
250g clares
400g de sucre
200g d'aigua
1.-Fer un xarop a 120ºC i abocar en m`quina engegada amb un fil a les clares.

Elaboració:
1.-Omplirem les tartaletes amb la crema de llimona, calenta i deixarem refredr dins d'ella.
2.-Un cop fredes, les cubrirem amb merengue.
3.-Les fornejarem a 200ºC o a la salamandra o bé amb un bufador.


Tagged: ,