dilluns, 9 de febrer del 2015


Ingredients:
Suc de mango per fer la crema.
Crema de mango
Pasta brisa
Mango en almívar
Gelatina de poma per banyar les tartaletes

Muntatge:

1.-Un cop tinguem les tartaletes fredes les farcirem amb crema de mango.
2.-Hi posarem el mango en almívar.
3.-Finalment pintarem les tartaletes amb la gelatina de poma i ja podem reservar-les.


SUC de mango:
Ingredients:
3 kg de mango
2 kg d’aigua
1 kg de sucre
4 kg d’aigua bullint
Preparació:
1-Pelar els mangos i retirar el pinyol, els tallarem mirepoix
2-Prepararem l’almívar amb el sucre i l’aigua.

Eaboració:
1-Posarem a bullir el mango amb l’almívar fins que estigui tot desfet
2-Ho triturem tot amb la termomix.
3-Hi afegim els 4 litres d’aigua bullint ho remenem i colem tot pel xinès

4-En calent ho posarem en pots per tal de poder pasteuritzar-los.

Crema de mango:
Ingredients:
500ml de llet
500ml suc de mango
6 rovells d'ou
200g sucre
80g Midó de blat de moro
Vainilla
Elaboració:
1.-Escalfar 500 ml de la llet amb el sucre i la vainilla
2.-Colar la vainilla
3.-Barrejar el midó de blat de moro amb 100 ml de mango i els ous i incorporar a la llet escaldada.
4.-Refredar el més ràpid possible, afegir el suc de mango restant i reservar

Pasta brisa:
250g mantega
110g ous
500g farina fluixa
125g sucre llustre
2g sal
1.-Barrejar la mantega amb el sucre, afegir l'ou amb la sal i emulsionar
2.-Afegirem la farina
3.-Emmotllem les tartaletes
4.-Reservem en fred.
5.-Les courem a 180ºC fins que comencin agafar color. S'han de coure en blanc amb cigrons i punxar-les.

Mango en almívar:
Ingredients:
900g de mango
300 aigua
350 sucre
10 gotes de llimona
q/s de sal
Preparació:
1-Pelar i tallar els mangos

Elaboració:
1-Posarem a coure l’almívar i un cop fet hi barrejarem el mango, ho deixarem coure tot plegat 15 minuts fins que la fruita sigui cuita. 
2-Deixem refredar uns instants i ho empotem per poder pasteuritzar els pots.
3.-Refredem i reservem. 


Tagged: ,