dilluns, 16 de març del 2015

Ingredients:
70ml de suc de taronja
Raspadura de 1 taronja
50 ml de Grand Marnier
250g de sucre
100g de mantega fosa
200g de granet d'ametlla
125g de farina

Elaboració:
1.-Es mesclen tots els ingredients i es posa amb una cullereta i s'estén amb la forma desitjada sobre un silpat.
2.-El courem a 180ºC fins que canvi-hi de color i les puntes comencin estar daurades, ràpidament els traurem i els hi donarem la forma desitjada.

Ingredients:
25g de suc de taronja
Raspadura de la pell d'una taronja
100g de sucre
50g de mantega
40g de farina
Elaboració:
1.-Es mesclen tots els ingredients i es posa amb una cullereta i s'estén amb la forma desitjada sobre un silpat.
2.-El courem a 170ºC fins que canvi-hi de color i les puntes comencin estar daurades, ràpidament els traurem i els hi donarem la forma desitjada.

Tagged: , ,