dimecres, 18 de març del 2015


Ingredients:
1 llobregant per cada dos
4 litres d'aigua de mar
Parmentier
2 patates
1tsp de Mantega
Un fil d'OOVE
Sal i pebre blanc
2 tbsp nata reduïda
Americana:
2 cebes
100g de trompetes de mort
2 alls
1 L de fumet
2 llàgrimes de xocolata
1 fil d'OOVE
1 raig de brandy
1 porro
2 tomàquets

Porradell o cebollí
Elaboració:
1.-Posarem l'aigua a bullir, i hi introduirem el llobregant entre 5 o 10 minuts segons el tamany.
2.-Tindrem aigua en gel per retirar-lo de la cocció i poder-la aturar per no malmetre la carn.
3.-Extraurem tota la carn de l'animal.
4.-Posarem a bullir les patates i un cop cuites hi barrejarem la mantega, la sal i el pebre, l'oli i la nata, passarem pel passapurès.
5.-Elaborarem una americana amb els ingredients que marca la recepta i si fes falta l'especiarem amb maizena o roux clar. Hi barrejarem les trompetes saltades

Muntatge:
1.-Al centre del plat hi posarem el parmentier calent, a sobre els medallons de llobregant, que naparem amb la americana de trompetes, decorarem amb mig cap del llobregant i decorarem per sobre amb cebollí picat.

Recepta adaptada de Joan Roca.

Tagged: ,