dimecres, 18 de març del 2015


Ingredients:
600g de mitjana de vedella
200g de miso blanc
100g de mel
1 gassa de farmàcia
Un fil d'OOVE

125g de gra de fajol
2 pastanagues ratllades
1/2 ceba petita
Farina de ametlla
sal i pebre blanc

Oli d'herbes
Salsa tamari reduïda
Brots tendres
Elaboració:
1.-Partirem la mitjana longitudinalment i en porcions de 300g, les embolcallarem amb la gassa de farmàcia i la pringarem amb una barreja del miso i la mel, això ho deixarem per espai de 8h macerant a la cambra.
2.-Un cop passat aquest temps, separarem la gassa i marcarem la mitjana de vedella en un sauté.
3.-Per fer les galetes de fajol, posarem a bullir en el triple d'aigua el fajol, saltarem les verdures tallades a brunoise i mesclarem un xic de farina d'ametlla fins a poder formar les galetes.

Muntatge:
1.-Al centre del plat hi posarem la galeta en forma rectangular (la marcarem en una paella antiadherent) que ens aguantarà la mitjana escalopada i al voltant del plat hi posarem gotes de cada salsa, oli d'herbes, salsa tamari, Oli d'oliva i Saikyo miso. també posarem alguns brots tendres.

Tagged: ,