Ingredients per a 4 pax
250 g de pèsols frescos desgranats (o congelats)
12 g d’all tendre
35 g de ceba tendra
10 g d’oli d’oliva
300g d’aigua
4 fulles de menta fresca
sal
Pernil curat
La crema:
1.
Talleu la ceba i l’all en juliana
2.
Ofegueu la ceba i l’all amb una mica d’oli sense
que agafi color
3.
Afegiu els pèsols, ofegar 1 minut i cuinar tapat a
foc mig fins que els pèsols suïn.
4.
Afegiu l’aigua, tapar i cuinar 5 minuts.
5.
Afegiu les fulles de menta trossejades i
infusionar 2 minuts.
6.
Tritureu en thermomix, passar per l’estemenya i
posar a punt de sal.
7.
Guardeu.
El cruixent de pernil:
1.
Folreu una safata de forn amb paper de for i poseu
el pernil tallat molt prim a sobre.
2.
Poseu a sobre un altre full de paper i a sobre una
safata perquè quedi ben premsat.
3.
Escalfeu el forn a 180-190°C i enforneu el cruixent durant 10 o 15 minuts.
4.
Deixeu refredar.
Muntatge i presentació
1.
Ompliu el got de xarrup amb la crema i a sobre
poseu un cruixent de pernil i una fulla de menta fresca.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada