dilluns, 27 d’abril del 2015


Ingredients:
1 cua de rap d’uns 1200 gr.
Oli d'oliva Verge
Barreja de pebres
Sal
Pebre vermell dolç

Elaboració:
1.-Netegeu el rap i deixeu ben polits els dos lloms.
2.-Saleu el rap i arrebosseu-lo amb pebre vermell, emboliqueu amb paper film com si fos un caramel, ben premsat  i vigilant de que no quedin forats.
3.-Coeu-los en el forn a vapor durant 7 minuts (el temps variarà depenent del gruix del rap) . Després de la cocció, immediatament tallar-la posant-los amb aigua i gel.
4.-E aquest punt ho podem reservar.
5.-Talleu els lloms de rap en rodanxes d'1cm.de gruix aprox. amanir-les amb un fil d'oli i sal Maldon.
6.-Prepareu les patates, pelant-les i tallant-les a rodones de ½ cm de gruix poseu-les amb sal i la barreja de pebres i cobriu amb oli d’oliva. Deixeu coure a foc molt lents fins que les patates estiguin cuites. Traieu-les i reserveu-les.
7.-Enfilarem amb bambú petit dos talls de rap i un de patata.


Tagged: ,