diumenge, 26 d’abril del 2015

Recepta extreta del llibre "La cuchara de plata"

Ingredients:

2 Clares
4 rovells
150g de sucre llustre
400g mascarpone
200g de "Biszcocho soletilla"
175ml de cafè fort
200g cacao en pols
Elaboració:
1.-Muntar les clares a punt de neu
2.-Blanquejar els rovells amb el sucre
3.-Incorporar el mascarpone i les clares amb compte
4.-Estendre una capa de "Bizcochos" empapats amb cafè, però que no gotegin.
5.-Formar diferents capes, concretament n'han de sortir tres
6.-Reservar en cambra, un mínim de tres hores i just abans de servir empolvorar amb cacau en pols.
7.-Recordar que és una elaboració d'ous en cru i en fred per tant s'ha de fer amb ou pasteuritzat.

Variacions:
1.-Per aconseguir una textura més manejable, hi podem posar gelatina, cosa que fa perdre aquella textura tradicional, però que fa que sigui més presentable, haurem de buscar el punt mig.


2.-És habitual afegir "Marsala" o bé "Amaretto"