dilluns, 4 de maig del 2015


Ingredients:
800g de carn picada de vedella
150g de ventresca
1 ceba
2 grans d'all
Julivert
sal gruixuda
Per la salsa de mostassa:
Saikyo miso
Mostassa
Massa airbag "panet"
320g farina de força
190g de llet tèbia
226g de llevat fresc
5g de sal
sèsam

Rúcula
OOVE i sal maldon
Formatge per gratinar
Cogombret en vinagre

Elaboració:
1.-En un morter aixafarem l'all, el julivert i la sal fins a tenir-ho tot incorporat però no volem una pasta.
2.-Farem la massa amb la cran de vedella, la ventresca picada.
3.-Farem hamburgueses de 200g cada una de 1'5 cm de gruix.
4.-Netejarem l'enciam i la tomata i elaborarem la salsa de mostassa.

Muntatge:
1.-Marcarem les hamburgueses a la planxa fins a tenir-les ben daurades de cada costat.
2.-Les taparem amb una capa de formatge i les acabarem al forn fins a tenir 50ºC a cor de producte.
3.-Presentem en un plat tots els ingredients.

Tagged: ,