dimecres, 16 de setembre del 2015



Ingredients:
150g de pasta wanton
Oli d'oliva Verge Extra
8 tomàquets madurs
un polsim de sucre
Velouté de vi blanc
Crema de llet
Formatge
Rovell d'ou
Salsa americana
sal i pebre
julivert
32 seitons grossos
Vinagre de vi blanc
Vinagre de módena
Per fer la pasta Wanton:                              400g de farina fluixa
200 ml d'aigua
1 cc de sal
Q/S Farina de midó de blat de moro
Elaboració:
1.-Per als seitons: Rentar els seitons amb aigua, retirar les escates i eliminar les espines. Tallarem els seitons per quadrar-los i els submergirem en vinagre i sal uns 20 minuts. Tot seguit els posarem en OOVE fins a l'hora del servei.
2.-PASTA: Courem les làmines de wanton en aigua bullint i les reservarem en aigua i gel.
3.-CREMA: Mesclarem el formatge amb la nata, ho posarem al punt de sal i reservem.
4.-OLI JULIVERT: Triturarem el julivert amb l'OOVE.
5.-SALSA CARDINAL: Velouté amb reducció de vi blanc, crema de llet i rovell d'ou, afegir americana.
6.-PURÉ DE TOMATA: Tallem els tomàquets, triturem a la termomix amb oli, vinagre , sal i sucre.
7.-PASTA WANTON: Amassem la farina amb l'aigua i la sal, fins aconseguir una massa ben fina i llisa, deixarem reposar durant 20 min, seguidament l'estirarem amb farina de midó de blat ben fina i la courem a l'anglesa, la refredarem en aigua freda i la reservarem.

Muntatge del plat:
Presentarem en un plat fondo, amb la crema de tomata al fons del plat, al damunt pasta watón, a sobre crema de formatge i taparem amb una altra làmina de pasta, al damunt de tot hi posarem els seitons.
Amanirem amb l'oli de julivert i la salsa cardinal, també hi posarem unes gotes de módena.

Tagged: ,