divendres, 30 d’octubre del 2015


Ingredients:
1 ceba grossa
4 alls
2 tomàquets madurs
1 sípia bruta
500g de calamarssons
2 sobrets de tinta
8 escamarlans
500g d'arròs bomba
vi blanc
pebrot verd italià
all i julivert, OOVE
fumet de peix
Elaboració:
1.-Saltarem els escamarlans breument, saltarem també la sípia i els calamarsons i ho reservem.
2.-En el mateix OOVE hi sofregirem la ceba i l'all, la tomata i el pebrot vermell tallat molt i molt petit, hi afegirem la tinta i ho courem tot plegat 10 minuts. Hem d'aconseguir un sofregit molt confitat.
3.-Hi afegirem tots els ingredients i l'arròs, donarem un parell de voltes i ja hi podem tirar el fumet.
4.-Preparem una mica de picada amb els alls, julivert i un parell d'anxoves.
5.-Deixarem coure uns 15 minuts i ho acabarem al forn amb els escamarlans.

Tagged: ,