divendres, 30 d’octubre del 2015



Ingredients:
800 g de rap
400g de rossinyols
1 L de fons fosc
pa fregit
all
xocolata
julivert
safrà
OOVE
vainilla
xampinyons
crema de llet
ous
llimona
julivert
Elaboració:
1.-Desespinem el rap i posarem les espines a bullir amb el fons fosc que reduirem a la meitat, (les espines només 15 min)
2.-Marcarem els filets de rap en un fil d'OOVE.
3.-Farem la picada i començarem a fer el sofregit, amb els bolets que netejarem amb un drapt i saltarem en un fil d'OOVE, finalemnt hi afegirem la picada.
 4.-i aboquem el fons que farem arrencar el bull i hi posarem el rap que courem dins aquesta preparació.
5.-SALSA POULETTE: 1/2 L velouté de vedella, 200ml d'aigua de xampinyons reduït, 2 cullerades de crema de llet, 3 rovells d'ou, suc de llimona i julivert picat.

Tagged: ,