divendres, 20 de novembre del 2015


Ingredients:
12 galeres
200g de ceba brunoise
1 gra d'all
Fons curt de verdures
100ml de vi blanc
100 ml de crema de llet
200g de rossinyols
Unes branques de cebollí
sal i pebre blanc
Elaboració:
1.-Començarem sofregint una mica l'all en un fil OOVE i tot seguit hi posarem la ceba que quedi ben fondejada.
2.-Hi afegirem les galeres que les deixarem agafar color, els rossinyols i ho mullarem tot amb vi blanc que deixarem reduir i tot seguit el fons de verdures.
3.-Acabarem amb un raig de crema de llet, que farem bullir i finalment el cebollí.
4.-Ho triturem tot i ja podem colar i reservar.

Muntatge del plat:
1.-Saltarem dos escamarlans per ració que posarem al fons del plat, acompanyant uns crostons de fa torrat, cruixents d'all i cruixent de porro.
2.-La crema la servirem amb gerra pel damunt.

Tagged: