diumenge, 29 de novembre del 2015

Ingredients:
Sablé de cacao:
270g mantega
170g sucre llustre
56g ametlla en pols
4,5 sal
Una vainilla en branca
80g d'ous
25 g de cacau en pols
450g de farina fluixa

1.-Mesclar la mantega empomada amb el sucre tamisat, la ametlla en pols, la sal, la vainilla i els ous.
2.-Afegir la farina mesclada i tamisada amb el cacau sense amassar gaire.
3.-Filmar la massa pell i reservar 2 hores en fred.
4.-Folrar els motlles i reservar en nevera. Coure a 170ºC durant 15 minuts.  

Cremós de cobertura negra:
250g de nata
250g de llet
100g de sucre
120g de rovells d'ou
4g de gelatina
330g de cobertura negra

1.-En primer lloc farem una crema anglesa amb la nata, la llet, el sucre i els rovells d'ou a 84ºC.
2.-Afegirem les fulles de gelatina hidratades.
3.-Omplir les tartaletes fins la meitat.

Crema de pell de llimona:
200g de pell de llimona escaldada 8 vegades
190g de suc de llimona
200g de sucre
70g d'aigua
80g de mantega
10g de gelatina
1.-Escaldar la pell de llimona 8 cops canviant l'aigua cada cop.
2.-Mesclar el suc de llimona, l'almívar i la mantega, triturar tot plegat, colar, tamisar i barrejar la gelatina hidratada.
3.-Acabar d'omplir les tartaletes i allisar amb espàtula.


Tagged: ,