Massa airbag:
320g de farina forta
190g de llet entera tèbia
26g de llevat fresc
5g de sal
190g de llet entera tèbia
26g de llevat fresc
5g de sal
Mousse d'anxoves
50g d'anxoves
100g de crema de llet
2 fulles de gelatina
1 espina de peix enfarinada i fregida
1 torrada untada amb tomàquet i una anxova.
Elaboració:
1.-Preparar els seitons en vinagre i deixar-los dues hores, en acabar el temps escórrer i submergir en OOVE.
2.-Elaborar la massa airbag i estirar en màquina de doble corró fins al numero 7 i tallar quadrats de 4 x 5cm coure al forn a 190 per espai de 3 o 4 minuts depenent del forn.
3.-També farem la mousse de seitó amb la que muntarem 80g de nata i amb els 20 restants fondrem la gelatina, la deixarem refredar i la barrejarem a la nata semi-muntada, ho reservem.
4.-En els petits airbags farem un forat i els omplirem amb la mousse, pintarem amb oli els petits airbags i punxarem una espina de seitó fregida al damunt, per presentar la tapa hi posarem un seitó enrotllat.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada