dimarts, 12 de gener del 2016


Ingredients:
1 pop de 4 Kg congelat (octopus vulgaris)
2 fulles de llorer
Pebre en gra
sal gruixuda
OOVE

7 patates mitjanes
Aire d'albariño:
750ml de vi blanc Albariño
7g de Sucroemul
Elaboració:
Passar pel túrmix la barreja d'aquests ingredients i recuperar l'aire resultant.

Elaboració:
1.-Posar a bullir l'aigua amb el llorer i el pebre en gra.
2.-Quan estigui bullint submergirem el pop durant un minut i el traurem deixant que torni a bullir l'aigua. Repetirem la mateixa operació tres cops i el deixarem bullir durant 10 minuts per kg amb un mínim de 30 minuts amb un bon grapat de sal. Anirem comprovant la textura del pop amb un a broqueta, 15 minuts abans d'acabar la cocció hi tirarem les patates enteres però netes.
3.-Un cop estigui cuit retirarem el pop poc a poc del foc amb les patates i ho reservarem.
4.-Per servir en un plat rodó posarem les patates pelades sobre el plat, al damunt el pop tallat amb tisores barrejant algun tros de cap salarem tirarem pebre vermell pel damunt i un bon raig d'OOVE.
5.-Escalfarem i ja podem passar el plat.
6.-Posarem damunt l'elaboració l'aire d'albariño.

Tagged: ,