Jordi Parés i Mozo
Pàgina d'inici
dimarts, 26 de gener del 2016
Snack d'algues i sense
2:21 by enjordipares@gmail.com
No comments
Ingredients:
Pasta de caneló
Aigua
Sal
Elaboració:
1.-Fer bullir la pasta per deixar-la passada de cocció durant 30 minuts
2.-Triturar en termomix, afegir colorant en el cas de que sigui necessari.
3.-Rajar en un silpat i deixar assecar.
4.-Fregir a 180C
Envia per correu electrònic
BlogThis!
Comparteix a Twitter
Comparteix a Facebook
Tagged:
GUARNICIONS
,
RECEPTES
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Categories
aletes de pollastre
(1)
APERITIU
(76)
ARROSSOS
(4)
BASES DE PASTISSERIA
(10)
Braves
(1)
bread at home
(1)
CARNS
(57)
cereals
(1)
coca de recapte
(1)
coques de vidre
(1)
cornets i banyetes de sobrassada
(1)
crestes de poma
(1)
Croquetes
(1)
DOCUMENTS
(7)
Dolços
(4)
enfilats
(1)
ENTRANTS CALENTS
(71)
ENTRANTS FREDS
(42)
formatjades
(1)
Fotografies del grup
(4)
GUARNICIONS
(6)
guirlache
(1)
joemconfino
(3)
joemcorono
(4)
joemquedoacasa
(3)
llenques per untar
(2)
Nadal
(4)
nuggets
(1)
PA
(4)
pa a casa
(2)
Panadons
(1)
PEIXOS
(43)
pinxos
(1)
Postres MP04
(92)
Postres MP06
(46)
RECEPTES
(401)
rubiols
(1)
SALSES
(3)
SOPES CALENTES
(6)
Tallers
(28)
torró ametlles
(1)
torró xocolata
(1)
turrón almendras
(1)
Dades personals
enjordipares@gmail.com
Visualitza el meu perfil complet
Seguidors
Amb la tecnologia de
Blogger
.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada