dilluns, 11 d’abril del 2016



Ingredients carn de perol:
2 caps de porc partits
Sal i pebre
Elaboració:
1.-Posarem a bullir amb aigua i sal els caps de porc dues hores, escumant de tant en tant per tal d'eliminar la brumera.
2.-Desossarem i abans que es refredi passarem per la picadora i sal pebrem de manera abundant.
3.-Reservem i envasem en bosses de 1/5 Kg.

Poma laminada:
5 pomes golden
àcid cítric
aigua
Elaboració:
1.-Laminarem amb una màquina de llescar les pomes fines i les escaldarem amb aigua i àcid cítric per tal que no s'oxidin.
2.-Deixarem refredar en aigua i gel i les estirarem per poder colocar en el motlle de sabarín.

Compota de poma:
300g de poma
100g de sucre
25g de mantega
15g de cerfull
una pols de sal
Elaboració:
1.-Courem al microones les pomes fins que siguin ben cuites i les triturarem a la termomix amb la resta d'ingredients per deixar-ho ben fi.


Tagged: , ,