Ingredients:
1 cabeça d'all
100g d'anxoves
40g de tàperes salades o en salmorra
100g Olives negres
200g Tomàquet de temporada o molt madur
4 branques de julivert picat
Oli oliva verge extra
1,5g de peperoncino
Elaboració:
1.-Picar l'all i sofregir-lo amb oli.
2.-Afegir les anxoves i coure un parell de minuts, afegir el peperoncino un instant i les olives negres.
3.-El tomàquet ha de ser concassé, el sofregirem una bona estona fins que ens comenci a tenyir l'oli, no ha de quedar completament reduit.
4.-En aquest punt posarem a bullir la pasta i un cop cuita l'escorrarem deixant una mica de l'aigua de cocció. just abans de mesclar la pasta amb la salsa, picarem el julivert i li mesclarem tot seguit abocarem la pasta amb una mica de líquid,
5.-Farem un saltejat de tota la preparació i ja podem servir, s'ha de menjar acabat de fer.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada