divendres, 10 de juny del 2016

Recepta de Alma Obregón.

Ingredients:
175ml de nata 35%
175g de cobertura negra

180g de galetes maria
15g sucre
90g de mantega

180g de crema de cacauet
570g de formatge crema
140g sucre
2 cullerades de farina fluixa
4 ous
65ml de nata líquida

Cacauets amb mel per decoració.-.
Elaboració:
1.-Preescalfem el forn a 180ºC
2.-Preparem la ganache escaldant la crema de llet i escladant la cobertura
3.-Triturem les galetes, fonem la mantega i mesclem per aconseguir tenir una base pel pastís.
4.-Mesclem el formatge crema amb la mantega de cacauet, el sucre i la farina, iscorporem els ous quan estigui tot a punt.
5.-Finalment la nata.
6.-Enfornem 15 minuts a 180ºC i baixant la temperatura a 120ºC li deixarem 60 minuts més.
7.-S'ha de deixar unes 6 hores per tal que qualli el màxim possible... farcirem amb la ganache per sobre i decorem amb cacauets de mel.

Tagged: ,