Recepta extreta de My lovely food amb un petit toc.
Ingredients:
Tartaleta de cacao; 130g de mantega
130g de sucre llustre
150g de farina fluixa
50g de cacao en pols
sal
Ganache de xocolata:
125ml de nata 35%
200g de cobertura negra 70%
50g de mantega noisette
75ml de ratafia
Sal
Elaboració:
1.-Mesclem la mantega empomada amb el sucre afegim la farina, el cacao en pols i la sal.
2.-Deixarem reposar en fred durant 30 minuts.
3.-En resulta una massa molt trencadissa que a pessics s'han de disposar en el fons del motlles que utilitzarem, els cobrim amb un paper de forn retallat i omplim amb llegums de cocció. (Aquests tipus de galetes, és molt millor sempre coure-les desde fred, és a dir que el que va molt bé és refredar molt bé la massa abans d'enfornar-la).
4.-Enfornem a 180ºC, quasi al final de la cocció retirem el paper i acabem amb 2 minuts més, s'ha d'estar alerta de que la massa sigui ben fina, ja que sinó costa molt de coure...
1.-Pel farcit, farem una ganache normal amb aquests ingredients.
2.-S'ha de farcir en calent i deixar refredar.
1.-Decorarem amb gelatina de llima per refrescar... i pols d'or!!


0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada