dimecres, 18 de gener del 2017




Ingredients mouse:
200g de purè de gerds
70g de sucre
4g de gelatina
150g de nata semimuntada
Elaboració:
1.-Bullir i colar el purè i pesar-ne 200g
2.-Bullir-ne la meitat amb el sucre i afegir-hi la gelatina i tot seguit mesclar-hi l'altre meitat.
3.-Finalment afegir la nata en dos temps, escollir el motlle adient i reservar en fred un mínim de 30 minuts.

Ingredients bany mirall vermell:
50ml d'aigua
100g de sucre
100g de glucosa
65g de llet condensada
100g de xocolata blanca
6g de gelatina dissolta en 36ml d'aigua
Colorant hidrosoluble vermell 
Elaboració:
1.-fer xarop a 103ºC i afegir la glucosa
2.-Afegir la llet condensada i seguit la xocolata, finalment la gelatina i el colorant.
3.-Banyar sobre una reixeta les mouses que han d'estar ben fredes.

Elaboració de la base:
1.-Tot amb xocolata atemperada, farem la base retallada, la semiesfera en motlle i la tapem amb la mateixa tècnica de tall.

Muntatge:
1.-Posarem com a base la xocolata i banyaren la mousse amb el bany mirall vermell.
2.-Decorem amb un Nia de plata i podem servir en plat rodó.