divendres, 12 de maig del 2017

Tècnica esferificació inversa en motlle.


Ingredients:
Bany d'alginat i rovells d'ou
500ml d'aigua
10g d'alginat càlcic
125g de rovells pasteuritzats
Farciment de la truita:
250g de llet
250g de nata 35%
10g de sal
6 fulles de gelatina
2g de xantana
10g de gluconolactat càlcic
50g de caviar
50g pèsol llàgrima escaldat
Elaboració:
1.-En primer lloc elaborem el farcit de la truita mesclant la nata i la llet i portant a e bullició, tot seguit hi afegim la gelatina, la sal i colarem en un colador de malla fi.
2.-Un cop colat hi homogeneitzem la xantana el gluco amb un turmix i finalment hi mesclem els ous de truita de riu i el pèsol llàgrima escladat.
3.-Aquesta preparació gelificarà en fred dins un ,motlle que hàgim escollit.
4.-Reservem en un film...

1.-Mesclarem l'aigua l'alginat i els rovells i amb un turmix ho homogeneitzem bé, aquest serà el bany que aplicarem a la preparaciò anterior. 

1.-Posarem el farciment de la truita dins el bany d'alginat uns 10 o 12 minuts donan-li la volta als 5 minuts, un cop hagi passat aquest temps escorrerem la peça deixant-la sobre un film tensat, reposant perquè s'endureixi el vel extern.
2.-Finalment haurem de passar-li el bufador per tal de donar-li aspecte de torrat, això farà també que la preparació s'escalfi i que l'interior agafi temperatura, fet que proporcionarà textura líquida del farcit deixant només la que li hagim donat amb la xantana. 






Tagged: ,