Ingredients:
220g de mozzarella
150g de suero de la mateixa bossa
70g de nata
4g de sal
Bany:
1 litre d'aigua
5g d'alginat
Elaboració:
1.-Triturarem la mozzarella amb el suero i la sal i sense colar, mesclarem la nata. Si triturem amb la nata correm el perill que ens agafi aire, cosa que no volem.
2.-Triturarem el bany i deixarem reposar 12h en nevera. (important)
3.-Amb la cullera de tsp o tbsp, i dosificarem en el bany d'alginat, deixarem que es formin les esferes i esvandirem amb aigua mineral.
4.-Aquesta tècnica d'esferificació inversa, si que es pot elaborar amb temps ja que l'esfera de la membrana cap enfora i per tant quan la traiem del bany deixa de fer membrana, es pot guardar dons en un bany de suero de la mateixa mozzarella.
5.-La guarnició de presentació és un tomàquet cirereta pelat, alfàbrega i oli d'oliva.

0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada